2024 Psikoteknik Gerekli Evraklar Nelerdir?

Psikoteknik Gerekli Evraklar Nelerdir

Psikoteknik belgesi almak için psikoteknik gereken evraklarını bilmek önemlidir. Genellikle psikoteknik değerlendirme için yanınızda bulundurmanız gereken belgeler arasında ehliyet ve kimlik bilgileriniz yer alır. Ayrıca, bazı durumlarda 1 adet biyometrik fotoğrafınızı da yanınızda bulundurmanız gerekebilir. Bu belgelerle birlikte, Kartal, Tuzla, Pendik ve Denge psikoteknik merkezleri gibi yetkili merkezlerde psikoteknik belgesi veya raporu almak için başvurabilirsiniz. Bu merkezler genellikle 1 saat içinde işlemi tamamlar ve belgenizi size sağlarlar.

Psikoteknik Gerekli Evraklar Nelerdir?

Psikoteknik Gerekli Evraklar Nelerdir
Psikoteknik Gerekli Evraklar Nelerdir

Psikoteknik gerekli evraklar nelerdir, Pendik Psikoteknik Merkezi olarak hizmet sağlıyoruz ve Psikoteknik Belgesi almak için gerekli evraklar konusunda size yardımcı olabiliriz. Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi ile bir saat içinde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz.

Psikoteknik testine tabi tutulmadan önce istenen gerekli evrakları Psikoteknik Merkezine iletmeniz gerekmektedir. Bu evrakları sağlamanız iki farklı durumda önem arz etmektedir.

Psikoteknik Raporu İçin İstenen Evraklar (Ticari Araç Sürücüleri İçin)

  • Ehliyet Fotokopisi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Psikoteknik Raporu İçin İstenen Evraklar (Ehliyet İadesi İçin)

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Ceza Tutanağı Aslı ve Fotokopisi
  • 2 Adet Fotoğraf

Daha Fazla Bilgi ve Detay İçin;

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Pendik Denge Psikoteknik Merkezi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)