2023 Psikoteknik Belgesi Fiyatı

2023 Psikoteknik Belgesi Fiyatı

2023 Psikoteknik Belgesi fiyatı Ticari araç kullanacaklar için 750,00 TL Ehliyet kaptıranlar için 1.500,00 TL olarak belirlenmiştir. Pendik Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Kartal Psikoteknik, Gebze Psikoteknik, Dilovası Psikoteknik ihtiyaçlarınız için Denge Psikoteknik Merkezine başvurarak 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi Ücreti 2023

2023 Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir
2023 Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir

Psikoteknik Belgesi fiyatı 2023, genellikle randevu talebinde bulunan danışanlarımızın bizlere sorduğu sorular arasında yer almaktadır. Öncelikle Ticari Araç kullanan SRC Belgesine sahip sürücülerin alması gereken belgelerden birisi de Psikoteknik Belgesidir. Psikoteknik Belgesi kısa bir sürede yani 1 saatlik bir zaman diliminde Psikoteknik Testine girerek alabiliyorsunuz. Ama bunun için öncelikle Psikoteknik Merkezi üzerinden Psikoteknik Randevusu almanız gerekmektedir.

Psikoteknik Merkezleri kesinlikle Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış kurumlar olmalıdır. Lütfen başvurularınızda aracı firmalara başvurarak mağduriyet yaşamayınız. Uygulanacak Psikoteknik Testi sonrası Psikoteknik Testini onaylayan bir hastane de Psikiyatri onayından geçmeniz gerekmektedir. Psikoteknik Belgesi 2023 Ücreti devlet tarafından tüm kurumlarda ortak olacak şekilde yapılmaktadır. Fiyat birlikteliğine uyulmadığı durumlarda Psikoteknik Merkezlerine ve o süreçte en ucuz psikoteknik veya en uygun psikoteknik fiyatını alarak işlem yapılan Psikoteknik Belgelerinin de iptali söz konusunu olacağını unutmayınız.

2023 Psikoteknik Belgesi Fiyatı ne kadardır?

Türkiye’de tüm Psikoteknik Merkezleri aynı Psikoteknik Fiyatı üzerinden işlem yapmaktadır. Psikoteknik Ücretleri alacağınız duruma göre farklılık göstermektedir.

2023 yılı Psikoteknik Merkezi Fiyatı : 750,00 TL ‘dir. Fiyat bir kişi için geçerlidir.  (Alkol nedeni ile Ehliyeti Belgesini geri alabilmek için uygulanacak Psikoteknik Testi fiyatları farklılık göstermektedir.)

Hangi bölgelere yakınız veya Hangi bölgelere hizmetler sağlıyoruz?

Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik de Psikoteknik Merkezi, Pendik Psikoteknik Raporu, Kartal Psikoteknik Belgesi, Kartal da Psikoteknik Merkezi, Kartal Psikoteknik Raporu, Tuzla Psikoteknik Belgesi, Tuzla da Psikoteknik Merkezi, Tuzla Psikoteknik Raporu, Maltepe Psikoteknik Belgesi, Maltepe de Psikoteknik Merkezi, Maltepe Psikoteknik Raporu olarak Psikoteknik Testine girecek kişiler bizlere ulaşım sağlamaktadır.

1 Saatte Psikoteknik Raporu
1 Saatte Psikoteknik Raporu

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır diye merak eden adaylarımız için Psikoteknik Telefon linki üzerinden iletişim bilgilerimize ulaşabilir, 1 günde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz.

1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (2 Reviews)