2024 Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, Pendik‘teki Psikoteknik Merkezimizde sunulan hizmetlerden biri de Muhakeme Yeteneği Testidir. Bu test, 12 testten oluşan Psikoteknik değerlendirme sürecinin bir parçasıdır. Test sonuçları, cihaz tarafından üretilen raporlar Psikologlarımız tarafından dikkatlice değerlendirilir. Kartal Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Pendik Psikoteknik ve Denge Psikoteknik Merkezi olarak, Psikoteknik Belgesi veya Raporu almak isteyen tüm adaylarımıza, test sürecini tamamlayarak gerekli belgeleri 1 saat içinde temin etme imkanı sunmaktayız.

Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi
Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Muhakeme Yeteneği Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, hizmetlerimiz Pendik‘teki Psikoteknik Merkezi‘nde sunulmaktadır. Pendik Psikoteknik Belgesi, Raporu ve Testi ile ilgili başvurularınızı yapabilir ve gereken belgeleri 1 saat içinde alabilirsiniz.

  • Muhakeme, karar verme ve akıl yürütme anlamına gelir. Bu testte, kişinin muhakeme yeteneği değerlendirilir ve ortaokul düzeyinde %35’in altında olmamalıdır.
  • Muhakeme seviyesi, yüksek öğrenim görmüş bireyler için %85’in altında olmalıdır. %85 seviyesinde performans gösteren adaylar için daha ileri düzeyde bir test uygulanır. Bu testte başarı oranı %50’nin altında olmamalıdır.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)