2023 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

2023 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

2023 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza, Psikoteknik Ücretleri 2023 yılında ne kadar? şeklinde tarafımıza sorulmaktadır. Pendik Psikoteknik Belgesi ve Tuzla Psikoteknik Belgesi hizmetleri sağlayan Denge Psikoteknik Merkezi olarak fiyatlarımız 750,00 TL‘dir.

2023 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza
Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

2023 Psikoteknik Ücreti ülke genelinde Trafik Güvenliği Psikoteknik Merkezleri Derneğinin almış olduğu karar ile;

  • 2023 Psikoteknik Ücreti (ticari araç kullanıcıları için) : 750,00 TL
  • 2023 Psikoteknik Ücreti (alkol, drift, hız vb ehliyet kaptıranlar için) : 1.500,00 TL

2023 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza, Psikoteknik belgesi araç kullanacak kişiler için hem fiziksel hem de psikolojik olarak uygunluğunu gösteren bir belgedir. Psikoteknik belgesi aynı zaman da Türkiye’de alınması gereken zorunlu bir belgedir.

Psikoteknik belgesini psikoteknik merkezlerinden temin edebilirsiniz. Tabi ki bu belge için muayene olup muayene sonucunuzun olumlu bir şekilde sonuçlanması gerekmektedir. Aynı zaman da psikoteknik belgesi için sürücüler bir testte tâbi tutulmaktadır. 2 (iki) olay durumundan olumlu ve yeterli bir şekilde geçilmelidir böylelikle kolayca psikoteknik belgesine sahip olmuş olursunuz.

Bazı iş olanakları ve iş durumlarında psikoteknik belgesi zorunlu hale getirilmiştir. Bunlar;

  • Taksi şoförleri
  • İBB çalışan şoförler (otobüs ve metrobüs şoförlerinin örnek  gösterebiliriz.)
  • Tramvay kullanan şoförler
  • Vatmanlar (marmaray ve metro kullanan şoförleri örnek gösterebiliriz.)
  • Market ve dağıtım kuryeleri ( dağıtımı araba veya motor ile yapan kuryeleri örnek gösterebiliriz.)
  • Valeler
  • Ağır vasıta kullanan şoförlerin
  • Minibüs şoförleri
  • Şoför Kartı
  • Taşıt Kartı
  • Taksi Kartı
  • E-Tuhim Belge Alacaklar

Alınan psikoteknik belgesi 5 (beş) yıl geçerlilik süresi vardır ve bu süre dolmadan tekrardan belgenizi güncellemeniz gerekmektedir.

Psikoteknik merkezimizde alınan psikoteknik belgesinin fiyatı 750,00 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücret tahsil edildikten sonra randevu sistemiyle adaylarımız randevusunu alarak psikoteknik belgesini almak için ilk adımı atmış olurlar. Sonradan yapılacak işlem psikoteknik sınavını yeterli olarak geçmek ve doktor muayenesinden olumlu sonucu almak olacaktır. Psikoteknik belgesi için ayrı olarak bir harç ödemenize gerek yoktur.

Psikoteknik belgesinin süresi 5 (beş) yıl olup , herhangi bir şekilde ehliyetinizi kaptırdığınız zaman psikoteknik belgesini tekrardan almanız gerekmektedir.

Alkol veya madde kullanımından dolayı ehliyet kaptırılmalarında psikoteknik belgesi 1.500,00 TL olarak belirlenmiştir fakat 2. (ikinci) kez aynı durumdan ehliyetinizi kaptırırsanız psikoteknik belgesi verilmeyecek ve başka bir yol izlemeniz gerekecektir.

Drift yaparak veya başka bir türlü ehliyetinizi kaptırdığınız vakitte ise tekrardan psikoteknik belgesi almak için 1.500,00 TL ödemeniz gerekecektir. Aynı durumdan tekrar tekrar ehliyetinizi kaptırırsanız yine 1.500,00 TL ödemeniz psikoteknik belgesini almak için yeterli olacaktır.

Psikoteknik belgesini almayan veya 5 (beş) yıl süresi geçtikten sonra trafiğe çıkan sürücüler için ceza uygulanmaktadır. Sürücüler geçerlilik sürelerine dikkat etmeli ve kontrol etmelidirler yoksa bu durumda uygulanacak ceza 3.485,00 TL olarak ödenmesi gerekmektedir.

1 Saatte Psikoteknik Raporu
2023 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır diye merak eden adaylarımız için Psikoteknik Telefon linki üzerinden iletişim bilgilerimize ulaşabilir, 1 günde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz.

1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)