2024 E-İmzalı Psikoteknik Raporu Nedir?

E-İmzalı Psikoteknik Raporu

E-İmzalı Psikoteknik Raporu, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte fiziksel belgeleri taşımak ve saklamak giderek zorlaşmaktadır. Bu durumda, belgelerin kaybolma riski artmaktadır. 2018 yılında Psikoteknik Kartı kaldırılarak, e-devlet sistemi üzerinden erişilebilen bir yapıya dönüştürülmüştür. Artık trafik denetimlerinde Psikoteknik Kartı yerine, e-devlet sistemi kullanılarak TC kimlik numarasıyla erişim sağlanabilmektedir.

E-İmzalı Psikoteknik Raporu Nedir?

SRC Belgeleri gibi Psikoteknik Belgeleri de artık e-devlet kapısında hızlıca erişilebilir hale getirilmiştir. Bu sayede, denetimlerde kolluk kuvvetleri TC kimlik numaranızı kullanarak belgelere erişebilir ve sizler de “Psikoteknik Belgesi Sorgulama” seçeneğiyle e-devlet üzerinden barkodlu olarak yazdırabilir ve yanınızda bulundurabilirsiniz. Ayrıca, iş başvurularında istendiğinde de bu şekilde Psikoteknik Raporunuzu sunabilirsiniz.

E-İmzalı Psikoteknik Raporu Nedir

E-Rapor ve E-Belge hizmetleri, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de yaygın bir şekilde kullanılan bir sistemdir. Bu nedenle, uluslararası ticari taşımacılık yaparken de belgenize kolaylıkla erişilebilir. Trafik denetimlerinde belgenize otomatik olarak TC Kimlik numaranız ve E-Devlet Kapısı Sistemi üzerinden erişilebilir hale gelmiştir.

E-İmzalı Psikoteknik Belgenize ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, e-devlet sistemine giriş yaparak “E-imzalı Psikoteknik” şeklinde bir arama yapmak ve “Sağlık Bakanlığı / e-imzalı Psikoteknik Değerlendirme Raporları Sorgulama” ekranından E-İmzalı Psikoteknik Raporunuzu görüntülemektir.

E-İmzalı Psikoteknik Raporunuzu sorgulamak için tıklayınız.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

E-İmzalı Psikoteknik Raporu Nedir, Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
E-İmzalı Psikoteknik Raporu Nedir, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

E-İmzalı Psikoteknik Raporu Nedir, Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)