2024 Esenyalı Psikoteknik Belgesi

Esenyalı Psikoteknik Belgesi

Esenyalı Psikoteknik Belgesi almak isteyenler için, genellikle bu bölgede Psikoteknik Raporu ve Psikoteknik Belgesi alma ihtiyacı doğar. Bu noktada, Denge Psikoteknik Merkezi olarak sunduğumuz etkin çözümlerle destek sağlıyoruz. Psikologlarımız eşliğinde, 1 saat içinde Psikoteknik Belgenizi hemen alabilirsiniz.

Esenyalı Psikoteknik Belgesi

Sürücülerde güvenli araç kullanabilme yeteneği, dikkat, algı, hafıza, muhakeme yeteneği, hız-mesafe ölçme tahmini gibi zihinsel özelliklerin yanı sıra tepkime hızı, el-ayak koordinasyonu, görsel-motor yetenekler ve beceri düzeyi gibi fiziksel yeteneklerin de önemli olduğu bilinmektedir. Bu özellikler, bilgisayar destekli simülatör test sistemleri kullanılarak ölçülüp analiz edilir. Bu testlerin amacı, sürücünün trafiğe uygunluk düzeyini belirlemektir. Bu süreçte sürücünün trafik kurallarına uyum eğilimi ve kişilik özellikleri de değerlendirilir. Psiko-teknik değerlendirme merkezlerinde, Psikiyatri Uzmanları ve Psikologlar eşliğinde bu testler yapılır.

Esenyalı Psikoteknik Belgesi
Esenyalı Psikoteknik Belgesi

Yasal Mevzuatlar

Ehliyet iadesi süreci, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine dayanır. Bu kanunlar çerçevesinde belirtilen trafik suçlarını işleyen sürücüler, belirlenen prosedürlere göre Psikoteknik Değerlendirme ve Psikiyatri Uzmanı Muayenesine tabi tutulurlar. Muayene sonucunda uygun bulunan sürücülerin ehliyetleri, kanunda belirtilen sürelerin sonunda iade edilir. Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nin 60. maddesi (KTY 60 e bendi), ticari araç kullanan sürücülerin bedensel ve psikoteknik açıdan sağlıklı olduklarını kanıtlayan bir psikoteknik raporu almalarını her 5 yılda bir zorunlu kılar.

Psikoteknik Belgesi Nasıl alınır?

Psikoteknik testlerinde doğru ve uygun cevaplar veren sürücüler, psikoteknik analizden başarılı kabul edilir

Psikoteknik için gerekli evraklar nelerdir ?

Ehliyet ve kimlik belgesinin fotokopisi yeterlidir.”

Psikoteknik Değerlendirme Fiyatı ne kadardır?

Psikoteknik belgesi ücretleri hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kimler Psikoteknik Almalıdır?

Ticari araç sürücüleri, 100 ceza puanını dolduranlar, alkol veya uyuşturucu nedeniyle ehliyetini kaybedenler, hız limitlerini aşan ve ceza alan sürücüler. Esenyalı Psikoteknik Belgesi hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. Esenyalı’de Psikoteknik Merkezi‘nde, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve ruhsatlandırılmış bir kuruluş olarak, Psikolog eşliğinde 1 saat içinde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Testi sonucunda oluşturulan Esenyalı Psikoteknik Belgesi, sağlık kurumlarına sunulmak üzere Esenyalı Psikiyatri tarafından incelenecektir. Raporun onaylanmasıyla birlikte, E-Devlet üzerinden Psikoteknik Belgenizi temin edebilirsiniz.

Esenyalı Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Esenyalı Psikoteknik Belgesi, Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Esenyalı Psikoteknik Belgesi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

0/5 (0 Reviews)