2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatı

Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir

2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı şu şekildedir: Ticari araç kullanacaklar 2.000,00 TLL olarak belirlenmiştir. Pendik, Tuzla, Kartal, Gebze ve Dilovası bölgelerindeki ihtiyaçlarınız için Denge Psikoteknik Merkezi‘ne başvurarak 1 saat içinde Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi Ücreti 2024

Psikoteknik Belgesi fiyatı 2024‘te sıklıkla randevu talep eden danışanlarımızın bize yönettiği sorulardan biridir. Özellikle ticari araç kullanan ve SRC Belgesine sahip sürücüler için Psikoteknik Belgesi gerekli olan belgelerden biridir. Psikoteknik Belgesi, kısa bir süre içinde, genellikle 1 saatlik bir süre içinde Psikoteknik Testine girilerek alınabilir. Ancak bunun için öncelikle Psikoteknik Merkezi‘nden bir randevu almanız gerekmektedir.

Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir
Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir

Psikoteknik Merkezleri, kesinlikle Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış kuruluşlar olmalıdır. Başvurularınızı yaparken aracı firmalara değil, doğrudan ruhsatlı merkezlere başvurmanız önemlidir. Psikoteknik Testi sonrasında geçerli bir belge alabilmeniz için, test sonuçlarınızın bir hastane tarafından onaylanması ve ardından Psikiyatri uzmanı tarafından da onaylanması gerekmektedir. Psikoteknik Belgesi ücreti 2024‘te tüm kurumlarda aynı olacak şekilde belirlenmiştir. Fiyat birliği kurallarına uyulmaması durumunda, en düşük fiyatlı veya en uygun fiyatlı Psikoteknik Merkezini tercih etmek, belgenizin iptal edilmesine neden olabilir. Bu nedenle bu süreçte dikkatli olmanız önemlidir.

2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatı ne kadardır?

Türkiye genelinde tüm Psikoteknik Merkezleri aynı fiyat üzerinden hizmet sunar. Ancak Psikoteknik Ücretleri, alınacak hizmete göre değişiklik gösterebilir. 2024 yılı için belirlenen Psikoteknik Belgesi Fiyatı 2.000,00 TL‘dir ve bu fiyat bir kişi için geçerlidir. Ancak alkol nedeniyle ehliyeti geri almak için yapılacak Psikoteknik Testi için farklı bir ücret uygulanabilir.

Hangi bölgelere yakınız veya Hangi bölgelere hizmetler sağlıyoruz?

Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik de Psikoteknik Merkezi, Pendik Psikoteknik Raporu, Kartal Psikoteknik Belgesi, Kartal da Psikoteknik Merkezi, Kartal Psikoteknik Raporu, Tuzla Psikoteknik Belgesi, Tuzla da Psikoteknik Merkezi, Tuzla Psikoteknik Raporu, Maltepe Psikoteknik Belgesi, Maltepe de Psikoteknik Merkezi, Maltepe Psikoteknik Raporu olarak Psikoteknik Testine girecek kişiler bizlere ulaşım sağlamaktadır.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

0/5 (0 Reviews)