2024 Psiko-Teknik Raporu E-Devlette

Psiko-Teknik Raporu E-Devlette

Artık Psiko-teknik Raporu e-devlette tanımlanıyor ve Psikoteknik Belgesi almak için önceki gibi fiziksel bir karta ihtiyaç kalmadan e-devlet üzerinden barkodlu belge oluşturabiliyorsunuz. Kartal Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Pendik Psikoteknik ve Denge Psikoteknik Merkezi olarak, tüm adaylarımıza 1 saat içinde Psikoteknik Belgesi sağlıyoruz. Bu hizmet sayesinde Psikoteknik Belgenizi kolaylıkla alabilirsiniz.

Psiko-Teknik Raporu E-Devlette Olacak

Pendik’te bulunan Psikoteknik Merkezi olarak hizmet veriyoruz. Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi gibi işlemleri hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirerek, 1 saat içinde Psikoteknik Belgenizi temin edebilirsiniz.

Psiko-Teknik Raporu E-Devlette
Psiko-Teknik Raporu E-Devlette

Psikoteknik Belgesi artık kart olarak verilmeyecek.

Psikoteknik belgeleri artık 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren E-Devlet üzerinden verilmeye başlandı. Artık psikoteknik belgesi kart olarak verilmiyor, doğrudan E-devlet sistemi üzerinden işleniyor. Psikoteknik belgenizi almak için kurumumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Pendik Denge Psikoteknik Merkezi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)