2024 Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır?

Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır

Psikoteknik Belgesi e-devlet üzerinden nasıl alınır? Bu soru, Psikoteknik testini başarıyla tamamlayıp Psikiyatri onayını aldıktan sonra e-devlet üzerinden belgeyi arayan adaylarımız tarafından sıkça sorulmaktadır. Psikoteknik Belgesi alım süreci oldukça hızlıdır.

Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır?

Psikoteknik Belgesi, Sağlık Bakanlığına bağlı Psiko-teknik Değerlendirme Merkezleri tarafından verilmektedir. Bu merkezlerde, bir Psikolog eşliğinde Psikoteknik Testleri gerçekleştirilmektedir. Psikoteknik testi genellikle minimum 1 saat sürer ve 12 farklı testten oluşur. Testlerin sonucunda Psikoteknik Raporu hazırlanır ve size teslim edilir.

Raporunuzu alırken, ilgili hastanenin Psikiyatri bölümüne giderek raporunuzu onaylatmanız gerekir. Bu süreçten sonra 1-3 iş günü içerisinde raporunuz onaylanarak e-devlet sistemine entegre edilir.

1. Adım: E-devlet sistemine TC Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapınız.

E-devlet için tıklayın.

2. Adım: E-devlet’te arama çubuğuna “Psikoteknik Belgesi” yazınız.

Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır - Arama
Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır – Arama

3. Adım: Arama çubuğunda “e-İmzalı Psikoteknik Değerlendirme Raporları Sorgulama” yazan seçeneği seçiniz.

Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır - Çıktı
Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır – Çıktı

4. Adım: Karşımıza bilgilerimizin geldiği bir ekran gelecektir. Burada “Rapor Görüntüle” diyerek Psikoteknik Raporuna erişebilir ve isterseniz PDF olarak indirerek telefonunuzda yedekleyebilir veya çıktısını alarak ticari aracınızda bulundurabilirsiniz.

Denetimlerde kolluk kuvvetleri sizin Psikoteknik Belgesi durumunuzu Polnet sistemi üzerinden görüntüleyebildikleri için çıktı almanız veya telefonda yedeklemeniz zorunlu değildir. Ancak bazen sistemlerin hata vermesi veya e-devlet kapısı sisteminden kaynaklı sorunlar olabileceği için yedeğinizin bulunmasını tavsiye ederiz.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır, Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Psikoteknik Belgesi e-devletten Nasıl Alınır, Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)