2024 Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır?

Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır

Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır, Psikoteknik Belgesi alım süresi genellikle 1 saat 20 dakikalık test süresi ve yarım saatlik psikiyatri onayı ile birlikte 1-2 saat içerisinde tamamlanabilir. Ortalama olarak, belgenizin e-devlet sistemine tanımlanması 1 günü bulmaktadır.

Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır
Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır

Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır?

Psikoteknik Belgesi, test ve onay süresi dahil olmak üzere genellikle ortalama bir gün içinde alınır. Psikoteknik testi, 12 farklı testten oluşur ve toplamda 1 saat 20 dakika sürer. Psikoteknik Randevunuzu oluşturduğunuz saat öncesinde, yarım saat önce Psikoteknik Merkezinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Çünkü Sağlık Bakanlığı, tüm Psikoteknik Merkezlerinin çalışma saatlerini belirlemekte ve randevu saatinde Psikoteknik Merkezde hazır bulunmayan kişilerin yeni bir Psikoteknik Randevusu oluşturması gerekebilir.

Psikoteknik Belgesi Kaç Günde Alınır?

Psikoteknik Belgesi, minimum 1 saat 20 dakika test süresi ve yarım saatlik onay süresiyle birlikte genellikle 1-2 saat içerisinde alınır. Psikiyatri onayından sonra, Psikiyatrın e-imza süresi 1-3 iş günü arasında değişebilir. Hafta içi psikiyatri onayına gitmek, bu süreci daha da kısaltabilir. Özellikle hafta sonu psikiyatri onayına giden adaylarda, rapor genellikle ilk iş gününde onaylanır.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır, Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Psikoteknik Belgesi Ne Kadar Sürede Alınır, Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

0/5 (0 Reviews)