2024 Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır, Psikoteknik Belgesi, Sağlık Bakanlığı’na bağlı Psikoteknik Değerlendirme Merkezlerinden (PDM) alınır. Örneğin, Pendik’de veya Tuzla’da Psikoteknik Belgesi hizmetlerini sunan Denge Psikoteknik Merkezi gibi yetkili merkezlerden alınabilir. Bu merkezler, sürücülerin psikoteknik testlerden geçmesini sağlar ve uygun bulunanlara Psikoteknik Belgesi verir.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?
Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi, yalnızca Psikoteknik Merkezleri tarafından verilmektedir. Sürücü Kursları, SRC Kursları veya Danışmanlık Hizmetleri sunan firmalar, Psikoteknik Belgesi verme yetkisine sahip değillerdir. Psikoteknik Belgesi alırken, kurumun ruhsatnamesini talep etme hakkınız bulunmaktadır. Pendik ve Tuzla bölgelerinde Psikoteknik Belgesi hizmeti sunan Özel Denge Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış bir kurumdur.

Psikoteknik Raporu Nereden Alınır?

Psikoteknik Raporu için araştırma yaparken, hangi bölgeye yönelik olduğunuz önemlidir. Eğer Pendik veya Tuzla bölgesinde araştırma yapıyorsanız, hizmetlerimizi Pendik Denge Psikoteknik Merkezi olarak sunmaktayız. Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır, Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır, Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)