2024 Psikoteknik Belgesi Rapor Ücreti, Fiyatı

2024 Psikoteknik Belgesi Rapor Ücreti, Fiyatı

2024 Psikoteknik Belgesi Rapor Ücreti, Psikoteknik Belgesi Rapor Fiyatı 2.000,00 TL olarak dernekler tarafından belirlenmiştir. Anadolu Yakası Tuzla-Pendik Psikoteknik Merkezleri, Avrupa Yakası Psikoteknik Merkezleri ve Gebze Psikoteknik Merkezleri dernekleri tarafından yaklaşık 100 Psikoteknik Merkezi için fiyat birlikteliği sağlanarak Türkiye genelinde Psikoteknik Merkezlerinin uyguladığı 2.000,00 TL ücrete dahil olarak 2024 yılı için 2.000,00 TL Psikoteknik Ücreti uygulaması 01.04.2024 itibari ile başlamıştır.

2024 Psikoteknik Belgesi Rapor Ücreti

Psikoteknik Belgesi 1 saat 15 dakika test süresi ile 12 testten oluşan algı, refleks ve muhakeme gibi sürücülüğe etki eden psikolojik ve fizikler durumları analiz eden bir test sonucu verilen bir belge türüdür.

Psikoteknik Belgesini Kimler Almalıdır?

Psikoteknik Belgesi Rapor Ücreti her yıl güncellenmektedir ve bazı meslek grupları için Psikoteknik Belgesi alımı zorunludur. Ticari araç kullanan (yolcu veya yük taşımacılığı) şoförler, TFF Hakemleri, TCDD Demiryollarında görevli makinist ve vatman, Taksi Şoförleri, Dolmuş Şoförleri, Gebze-Harem, Pendik-Kadıköy ve iç hatlarda mavi minibüs kullanan şoförler, Sarı dolmuş şoförleri, Özel Halk Otobüsü Kullanan şoförler, İETT Şoförleri, Ambulans Şoförleri gibi meslek grupları zorunlu Psikoteknik Belgesi alması gerekir. Bazı durumlarda ise ehliyetine el konulan sürücülerin ehliyetlerini geri alabilmesi için Psikoteknik Belgesi alımı gereklidir. Bu durumlar ise Alkolden ehliyet kaptıranlar, Drift cezası yiyenler, stajyer sürücü, hız cezası ve ceza puanını dolduran sürücülerden ehliyetlerini geri alabilmeleri için Psikoteknik Belgesi istenilmektedir.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Nedir, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Psikoteknik Nedir, Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)