2024 Psikoteknik Ücreti Nedir?

Psikoteknik Ücreti

Psikoteknik değerlendirme sürecinde önemli bir konu olan 2024 Psikoteknik Ücreti, 2024 yılı için 2.000,00 TL olarak belirlenmiştir. Türkiye genelinde psikoteknik değerlendirme merkezlerinde alınan bu ücret, sürücüler tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Bu konuda bilgi almak ve ilgili soruları yanıtlamakla görevli olan kurum ise Sağlık Bakanlığı’dır.

Psikoteknik Ücretinin belirlenmesi ve uygulanmasıyla ilgili süreç, her yıl Aralık ayında Sağlık Bakanlığı’na bağlı çalışan İl/İlçe Sağlık Müdürlükleri tarafından oluşturulan bir heyet tarafından yürütülmektedir. Heyet, dönemin enflasyon oranları ve asgari ücret gibi faktörleri göz önünde bulundurarak bir taban fiyat belirlemekte ve buna ek olarak bir de tavan fiyat belirlemektedir.

2024 Psikoteknik Ücreti Nedir
2024 Psikoteknik Ücreti Nedir

2024 Psikoteknik Ücreti

Ticari araç kullanıcıları için psikoteknik ücreti, 2024 yılında 2.000,00 TL olarak belirlenmiştir. Psikoteknik Ücreti, ticari amaçla psikoteknik belgesini alan sürücüler için geçerlidir. Ehliyetini kaybeden sürücülerin ise alması gereken psikoteknik belgesi için farklı olarak belirlenmiştir. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için Psikoteknik Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Son yıllarda uygulamaya konulan stajyer ehliyet sistemi de psikoteknik değerlendirme sürecinin bir parçası haline gelmiştir. Stajyer sürücülerin ceza puanı doldurmaları veya olumsuz sürücü davranışları sergilemeleri durumunda, ehliyetlerini korumak için önce psikoteknik değerlendirme belgesi almaları gerekmektedir.

Psikoteknik değerlendirme sürecinde psikologlar önemli bir rol oynamaktadır, özellikle yaygın anksiyete bozukluğuna sahip adayların sakinleştirilmesi ve testleri anlamaları için psikologların tutumu büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte belirlenen ücretler, bir yıl boyunca geçerli olup, herhangi bir değişiklik durumunda ilgili kurumlar tarafından duyurulmaktadır.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)