2024 Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza, Denge Psikoteknik Merkezi olarak 2024 yılında sunmuş olduğumuz Pendik Psikoteknik Belgesi ve Tuzla Psikoteknik Belgesi hizmetlerinin fiyatı 1.262,00 TL‘dir.

Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

2024 yılında ülke genelinde Trafik Güvenliği Psikoteknik Merkezleri Derneği‘nin aldığı karara göre;

  • 2024 Psikoteknik Ücreti (ticari araç kullanıcıları için) : 1.262,00 TL
  • 2024 Psikoteknik Ücreti (alkol, drift, hız vb ehliyet kaptıranlar için) : Fiyat bilgisi almak için kurumumuz ile iletişime geçebilirsiniz.
Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza
Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza

2024 yılında Psikoteknik Belgesi ücreti, araç kullanacak bireylerin hem fiziksel hem de psikolojik uygunluğunu belgeleyen bir belgedir ve Türkiye’de zorunludur. Psikoteknik belgesini edinmek için öncelikle bir psikoteknik merkezine başvurmanız gerekmektedir. Ancak bu belgeyi alabilmeniz için muayene sonucunuzun olumlu olması gerekmektedir. Bu süreçte sürücüler çeşitli testlere tabi tutulmaktadır ve en az 2 olumlu sonuç alınması gerekmektedir. Bazı iş ve iş durumlarında ise psikoteknik belgesi zorunlu hale gelmiştir. Bunlar;”

  • Taksi şoförleri
  • İBB çalışan şoförler (otobüs ve metrobüs şoförlerinin örnek  gösterebiliriz.)
  • Tramvay kullanan şoförler
  • Vatmanlar (marmaray ve metro kullanan şoförleri örnek gösterebiliriz.)
  • Market ve dağıtım kuryeleri ( dağıtımı araba veya motor ile yapan kuryeleri örnek gösterebiliriz.)
  • Valeler
  • Ağır vasıta kullanan şoförlerin
  • Minibüs şoförleri
  • Şoför Kartı
  • Taşıt Kartı
  • Taksi Kartı
  • E-Tuhim Belge Alacaklar

Alınan psikoteknik belgesi 5 yıl geçerliliğe sahiptir ve bu süre dolmadan önce belgenizi yenilemeniz gerekmektedir. Psikoteknik merkezimizde alınan psikoteknik belgesinin fiyatı 1.262,00 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücret tahsil edildikten sonra, adaylarımız randevu sistemini kullanarak psikoteknik belgesini almak için ilk adımı atmış olurlar. Ardından yapılacak işlem, psikoteknik testini başarıyla geçmek ve doktor muayenesinden olumlu sonuç almak olacaktır. Psikoteknik belgesi için ayrı bir harç ödemenize gerek yoktur. Psikoteknik belgesinin süresi 5 yıldır ve herhangi bir şekilde ehliyetinizi kaybettiğinizde, psikoteknik belgesini tekrar almanız gerekmektedir. Psikoteknik belgesini almayan veya 5 yıl geçtikten sonra hala trafiğe çıkan sürücülere ceza uygulanmaktadır. Sürücüler, belgelerinin geçerlilik sürelerine dikkat etmeli ve kontrol etmelidirler. Aksi takdirde, bu durumda uygulanacak ceza 5.679,00 TL olarak belirlenmiştir.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza, Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Psikoteknik Fiyat Ücreti Harç ve Ceza, Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

0/5 (0 Reviews)