2024 Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, Psikoteknik cihazında yapılan 12 testten biri Koordinasyon Düzeyi Testidir. Bu test sonucunda cihazın ürettiği rapor, ilgili Psikolog tarafından değerlendirilir. Kartal Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Pendik Psikoteknik ve Denge Psikoteknik Merkezi olarak Psikoteknik Belgesi ve Raporu alacak tüm adaylara 1 saat içinde hizmet sağlamaktayız.

Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi
Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Koordinasyon Düzeyi Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, Pendik’teki Psikoteknik Merkezi olarak hizmet sağlıyoruz. Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi ile 1 saat içinde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz.

  1. Dikkat bozucu uyaranlara verilen tepkilerin sürücünün duyarlılığını nasıl etkilediği gözlemlenir. Bu uyaranlara verilen tepkilerin doğruluğu %40 oranında kabul edilebilir olarak değerlendirilir.
  2. Hata oranı %40’ı aşmamalıdır.
  3. Grafiksel göstergelerde, denemelerde analiz tamamlama süreleri giderek azalmalı veya aynı oranda devam etmelidir.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.  

0/5 (0 Reviews)