2024 Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

psikoteknik dikkat testi sonuçlarının değerlendirilmesi

Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, Psikoteknik cihazında gerçekleştirdiğiniz 12 testten oluşan Psikoteknik test sonuçları, ilgili Psikolog tarafından incelenir ve değerlendirilir. Kartal Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Pendik Psikoteknik ve Denge Psikoteknik Merkezi olarak, Psikoteknik Belgesi ve Raporu almak isteyen tüm adaylarımıza Psikoteknik testini bir saat içinde sağlamaktayız.

Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi
Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Psikoteknik Dikkat Testi sonuçlarının değerlendirilmesi, Pendik Psikoteknik Merkezi olarak sunduğumuz hizmetler arasındadır. Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi ile bir saat içinde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz.

  • Ülkemizin ortalama norm değerlerine göre, %40 oranının altındaki değerler dikkat düzeyi düşük olarak değerlendirilir.
  • Geçilen uyarılar ve yanlış alarmlar, analiz sunumunda dengeli bir şekilde ele alınmalıdır. Hem sağ hem de sol uyarıcıların yoğunlaşması durumunda, geniş bir görüş alanında uyaran fark etme testi sonuçlarıyla birlikte yorumlanmalıdır.
  • Seçici dikkat ve reflekse bağlı tepki hızı 1.50 saniyeden fazla olmamalıdır.
  • Test performansının tutarlılığını gösteren grafikte, tepki hızlarının ortalamasının standart sapma puanlarının yüksek olmamasına dikkat edilmelidir; ayrıca, uyarıcı sunumlarına bağlı tepki hızlarının çok fazla değişkenlik göstermemesi önemlidir.
  • Performans hızı ve kalitesinin ortalamasını gösteren grafikte, sürücüler ”hızlı ve hatasız” veya ”yavaş ve hatasız” kategorilerinde yer almalıdır. ”Hızlı ve hatalı” kategorisindeki sürücülerin risk altında olduğu unutulmamalıdır.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Dikkat Testi Sonuçlarının Değerlendirilmesi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)