2024 Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı Kaç Gündür?

Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı Kaç Gündür

Psikoteknik raporlarında zaman aşımı ve geçerlilik süresi farklı kavramlar olup sıklıkla karıştırılmaktadır. Pendik, Kartal ve Tuzla Psikoteknik Belgesi olarak aldığınız Psikoteknik Raporunuzu 1 ay içinde Psikiyatriye onaylatmadığınız takdirde, raporun geçerlilik süresi sona erdikten sonra 6 ay sonra tekrar teste girebilirsiniz. Raporun yenilenmesi ise psikiyatri onayından sonra yapılan işlemdir ve bu işlem sonrasında alınan psikoteknik belgesinin geçerlilik süresi 5 yıldır. Kartal, Tuzla, Pendik ve Denge Psikoteknik Merkezleri olarak, Psikoteknik Belgesi veya Raporu alacak tüm adaylarımıza Psikoteknik testini bir saat içinde sağlamaktayız.

Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı Kaç Gündür?

Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı Kaç Gündür
Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı Kaç Gündür

Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı, Pendik’te bulunan Psikoteknik Merkezi olarak hizmet sunmaktayız. Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi ile bir saat içinde Psikoteknik Belgenizi temin edebilirsiniz. Ancak, merkezimizden başarılı olan sürücülerin Psikiyatriste onaylatılmayan Psikoteknik Raporları 1 ay içinde geçersiz sayılmaktadır. Bu sürenin geçmesi halinde Psikoteknik belgesi haline dönüştürülemez.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Raporlarında Zaman Aşımı, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)