2024 Psikoteknik Testi Neleri Ölçer?

Psikoteknik Testi Neleri Ölçer

Psikoteknik testi neleri ölçer?” sorusu sıkça karşımıza çıkar. Psikoteknik test, sürücülerin algı, muhakeme, refleks gibi sürüş yeteneklerini değerlendiren 12 farklı testten oluşur. Bu testler, sürücülük sırasında gereken becerileri psikolojik açıdan incelemek için tasarlanmıştır. Testler, bir saat 20 dakika süren bir süreçte uygulanır ve Kartal Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Pendik Psikoteknik ve Denge Psikoteknik Merkezi olarak Psikoteknik Belgesi veya Psikoteknik Raporu alacak tüm adaylarımıza bu hizmeti sunmaktayız.

Psikoteknik Testi Neleri Ölçer?

Psikoteknik Testi Neleri Ölçer?” sorusu oldukça yaygındır. Psikoteknik test, sürücülerin algı, muhakeme, refleks gibi sürüş yeteneklerini değerlendiren bir dizi testten oluşur. Bu testler, sürücülük sırasında gereken becerileri psikolojik açıdan incelemek için tasarlanmıştır. Pendik Psikoteknik Merkezi olarak hizmet vermekteyiz ve Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi ile 1 saatte Psikoteknik Belgenizi hemen alabilirsiniz.

Psikoteknik Testi Neleri Ölçer Psikoteknik
Psikoteknik Testi Neleri Ölçer Psikoteknik

Psikoteknik Testi Neleri Ölçer

Psikoteknik Testi Neleri Ölçer?” sorusu genellikle testi ilk kez geçecek sürücüler tarafından sorulur. Psikoteknik cihaz, sürücünün dikkat, algı ve refleks yeteneklerini değerlendirerek sürüş için uygunluğunu belirleyen bir cihazdır. Simülatör cihazıyla birlikte, bir psikolog eşliğinde gerçekleştirilen testler, sağlık bakanlığına sunulmak üzere anlık olarak raporlanır. Yolcu veya yük taşımacılığı yapacak sürücüler için bu belge zorunludur.

Zihinsel Yetenek ve Beceriler

  • Dikkat
  • Anlama ve Değerlendirme Yeteneği (Muhakeme)
  • Hız ve Mesafe Algılama
  • Geniş Görüş Alanı İçinde Uyaran Fark Etme
  • Şekil Algılamada Görsel Süreklilik

Psikomotor Yetenek ve Beceriler

  • Tepki Hızı
  • Koordinasyon Düzeyi

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Pendik Denge Psikoteknik Merkezi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)