2024 Psikomotor Yetenekler Nedir?

Psikomotor Yetenekler Nedir
Psikomotor Yetenekler Nedir, Psikomotor yetenekler, bir kişinin bedensel hareketleri kontrol etme ve koordine etme becerilerini ifade eder. Pendik’teki Psikoteknik Merkezi olarak hizmet veriyoruz. Pendik Psikoteknik Belgesi, Pendik Psikoteknik Raporu ve Pendik Psikoteknik Testi ile 1 saat içinde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz. Kartal, Tuzla, Pendik ve Denge Psikoteknik Merkezleri olarak, Psikoteknik Belgesi veya Raporu alacak tüm adaylarımıza hızlı bir şekilde hizmet sağlıyoruz.

Psikomotor Yetenekler Nedir?

Psikomotor Yetenekler Nedir
Psikomotor Yetenekler Nedir
  1. Sürücünün tepki hızı, bir uyaranın algılanması ile tepki verilmesi arasındaki süreyi ifade eder. Bu süre ne kadar kısa olursa, tepki hızı o kadar hızlıdır. Ancak, doğruluk da önemlidir; çünkü tepkilerin doğru ve koordineli olması gereklidir. Bu analizde, tepki hızı ve doğruluğu, stres altında ve çeşitli uyaranlarla test edilir.
  2. Sürücünün koordinasyon düzeyi ise, farklı vücut hareketlerinin uyum içinde çalışmasıyla ilgilidir. Araç kullanırken doğru tepkilerin verilmesi için, el, ayak ve göz gibi farklı uzuvların koordinasyonu önemlidir.
  3. Kişilik, uyum, tutum ve öfke testleri, sürücülerin araç kullanma becerileri ve trafikteki davranışlarını ölçmek için geliştirilmiştir. Bu testlerin sonuçları, sürücülerin güvenli sürüş ve trafikteki davranışlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak ve genel olarak sürücülerin değerlendirilmesine yardımcı olmak için kullanılır.
İstanbul Pendik Psikoteknik Fiyatlarını öğrenmek için bizimle irtibata geçiniz.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz. Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.
1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikomotor Yetenekler Nedir, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın
Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
0/5 (0 Reviews)