2024 Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır, Psikoteknik belgesi almak için, Sağlık Bakanlığına bağlı Psikoteknik Değerlendirme Merkezlerine başvurmanız gerekmektedir. Kartal Psikoteknik, Tuzla Psikoteknik, Pendik Psikoteknik ve Denge Psikoteknik Merkezi olarak, Psikoteknik Belgesi ve Raporu alacak tüm adaylara 1 saat içinde hizmet sağlamaktayız.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik belgesi almak için Pendik‘teki Psikoteknik Merkezimize başvurabilirsiniz. Pendik Psikoteknik Merkezi olarak, Pendik Psikoteknik Belgesi, Raporu ve Testi hizmetlerini sunmaktayız. 1 saat içinde Psikoteknik Belgenizi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır
Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır

Türkiye’deki karayolu taşıma yönetmeliğine göre zorunlu olan psikoteknik belgesi, şoförlerin trafikte güvenliği sağlamalarına yardımcı olur. Bu belge, ticari araç kullanan sürücülerin kaza riskini azaltmalarına ve ticari araç kullanırken doğru tepkileri verme yeteneklerini değerlendirmeye yönelik bir dizi test sonrasında verilir. Belge, belirli psikoteknik merkezlerinden ücret karşılığında veya kurumların düzenlediği eğitim ve testlere katılarak alınabilir. Bu belge, sürücülerin trafikte daha güvenli ve dikkatli olmalarına katkıda bulunur.

Eğitimler ve testler belirli bir düzende ve belirlenen tarihlerde düzenlenir. Bu uygulamalar ve sınavlar, sürücülerin psiko-motor becerilerine uygun şekilde psikologlar ve uzmanlar tarafından gözlem ve sınavlarla birlikte gerçekleştirilir. Bu yaklaşım, sürücülerin trafikteki performanslarını değerlendirirken etkili bir şekilde psikolojik ve fiziksel yeteneklerini değerlendirmeye olanak sağlar

1 Saatte Psikoteknik
1 Saatte Psikoteknik

Bu eğitimler, simülatörlerle birlikte, sürücülerin psikolog uzmanlar eşliğinde katılacakları 45 ila 60 dakika arasında süren bir sınava tabi tutularak verilir. Psiko-teknik becerileri gelişmemiş ve trafik kurallarını ihlal edebilecek potansiyele sahip olan sürücü adayları bu belgeyi alamaz ve yasal olarak ticari araç kullanamazlar. Psikoteknik belgesi alabilmek için, psikolojik ve fiziksel testlerin her aşamasını başarıyla tamamlamak gerekmektedir.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Sağlık Bakanlığı denetimindeki kurumumuz psikoteknik belgesi verme yetkisine sahiptir. Siz değerli adaylarımızı kurumumuza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

2024 Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır yazımız umarız sizler için faydalı olmuştur. Psikoteknik Belgesi fiyatları her yıl değişmektedir. 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı için lütfen danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaramızdan bilgi talep ediniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz.
Psikoteknik Raporunda Uygulanan Testler, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alın

Pendik Denge Psikoteknik Merkezi sayesinde 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz. Güncel fiyatlar ve randevu talepleriniz için lütfen Danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz. Psikoteknik Merkezimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi yanında SRC Belgesi ihtiyaçlarınız için SRC Kursumuzdan bilgi talep edebilirsiniz. 1 Ayda SRC Belgesi için SRC Kursumuza müracaat etmenizi tavsiye ederiz. Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

5/5 (1 Review)